045 303 023 2

Een menukaart verwachten de meeste mensen natuurlijk bij een restaurant, echter houden wij wel van een andere benadering en zien we met een duidelijke ICT menukaart vergelijkingen met de gangen die je in een restraurant kunt kiezen. Zo kunnen we ons voor eindgebruikers soms onbegrijpelijke ICT jargon beter presenteren aan onze klanten.

Ralph Dykstra
ICT Consutant & Oprichter B/Focused ICT Services (2004)

Onze menukaart bestaat uit de volgende gangen:

APPETIZERS

Appetizers zijn kleine gerechtjes die u in een goed restaurant krijgt aangeboden.

Wij trekken die beeldspraak door naar onze ICT in de vorm van enkele zaken die u sowieso krijgt bij ons wanneer we zaken doen zoals een goed wachtwoordbeleid, duidelijke voorwaarden en goede gecertificeerde documentatie om de belangrijkste zaken te noemen.

VOORGERECHTEN

Voorgerechten zien wij als zaken die u nodig heeft om een goede en veilige ICT infrastructuur te bouwen.

Denk daarbij aan een Internet Verbinding voor uw bedrijf, een spamfilter die u voor uw ICT infrastructuur kunt plaatsen als een extra beveiligingslaag of een goede beveiliging om de ICT infrastructuur in uw hoofdgerechten te beschermen.

HOOFDGERECHTEN

De ICT infrastructuur waar u en uw medewerkers dagelijks gebruik van maken

Werkplekken, Vaste Telefonie, Mobiele Telefonie & Data, Servers, Cloud diensten, Print Oplossingen en nog veel meer zaken die we op maat adviseren voor uw specifieke vraagstukken binnen uw bedrijf. We hebben altijd een goed hoofgerecht passende bij uw vraagstuk en budget.

NAGERECHTEN

Extra diensten die u kunt afsluiten over uw primaire ICT infrastructuur zoals een goede backup, centraal e-mail handtekeningen beheer, digitaal documenten laten tekenen, data recovery en nog veel meer.

Ook garantie, service, proactief beheer & monitoring zien wij als mooie nagerechten om uw ICT infrastructuur verder te professionaliseren.

Het geheim van de Chef!

Net als in een restaurant maken wij gebruik van een Chef Kok (ICT Architect), inmiddels kunnen wij bij meer dan 300 bedrijven in de keuken kijken en zijn wij actief in veel verschillende sectoren, zodat wij ook weten wat vergelijkbare bedrijven zoals die van u doen en welke producten en diensten we daarvoor in kunnen zetten.

Daarmee hebben we voor bedrijven in verschillende sectoren, verschillende bedrijfsfilosofieen, bedrijven in groei, bedrijven die krimpen, bedrijven die de komende jaren hetzelfde blijven of bedrijven die stoppen, altijd een mooi ICT recept wat we kunnen toepassen.

BREAK- FIX | NACALCULATIE

ALL YOU CAN ICT | VASTE PRIJS CONTRACT