Uiteraard zijn wij ook actief op het gebied van advies en verkoop van hard- en software. Hoewel wij moeilijk kunnen concurreren met de grote webshops komen we wel in de buurt. Onze meerwaarde ligt vooral bij advies, meedenken en ondersteuning wanneer er een keer iets kapot gaat binnen de garantie.

De meeste van onze klanten zien en gebruiken deze voordelen ook want, van de inmiddels meer dan 300 zakelijke klanten, bij B/Focused ICT Services zijn er maar enkele die rechtstreeks bij andere partijen bestellen.

We kunnen alle hardware merken leveren maar oriënteren ons wel specifiek op enkele A-merken. Naast dat we niet vandaag merk A willen verkopen en morgen merk B omdat daar toevallig een actie op loopt streven we naar merk eenheid binnen een bedrijf.

Als alle hardware van een bepaald merk hetzelfde is binnen een bedrijf dan zorgt dat voor gemak bij storingsafhandelingen. Maar ook optisch ziet uw bedrijf voor bezoekers er professioneler uit dan wanneer elke werkplek met verschillende hardware is ingericht.

Kiezen voor een A merk heeft de volgende toegevoegde waarde voor uw bedrijf:
Betere Support

A merken hardware in combinatie met B/Focused aanschaffen bieden nu eenmaal betrere support dan wanneer je laten we zeggen bij de Mediamarkt een laptop koopt; Wij hebben spares beschikbaar en zijn gecertificeerd om snelle support te leveren door de meeste leveranciers.

 

Langere Levensduur

Ergens zal toch het prijsverschil inzitten, hoewel de meeste componenten zoals een processor uit dezelfde fabrieken (Intel of AMD) zien wij in de praktijk ook dat A merk hardware langer meegaat dan budget opties, ook kiezen voor iets betere performance zorgt voor een langere levensduur van uw hardware. 

Beter voor milieu

Veel A merken zijn tegenwoordig ook maatschappelijk verantwoord bezig, zo zit in HP hardware plastic gerecycled uit de plastic soep en is Microsoft bezig met klimaatneutrale maatregelen voor hun data centers om maar enkele kleine voorbeelden te noemen.

Hard- en/of software nodig?