045 303 023 2

Uiteraard zijn wij ook actief op het gebied van advies en verkoop van hard- en software. Hoewel wij moeilijk kunnen concurreren met de grote webshops komen we wel in de buurt. Onze meerwaarde ligt vooral bij advies, meedenken en ondersteuning wanneer er een keer iets kapot gaat binnen de garantie.

De meeste van onze klanten zien en gebruiken deze voordelen ook want, van de inmiddels meer dan 300 zakelijke klanten, bij B/Focused ICT Services zijn er maar enkele die rechtstreeks bij andere partijen bestellen.

We kunnen alle hardware merken leveren maar oriënteren ons wel specifiek op enkele A-merken. Naast dat we niet vandaag merk A willen verkopen en morgen merk B omdat daar toevallig een actie op loopt streven we naar merk eenheid binnen een bedrijf.

Als alle hardware van een bepaald merk hetzelfde is binnen een bedrijf dan zorgt dat voor gemak bij storingsafhandelingen. Maar ook optisch ziet uw bedrijf voor bezoekers er professioneler uit dan wanneer elke werkplek met verschillende hardware is ingericht.

Kiezen voor HP als merk heeft de volgende toegevoegde waarde voor uw bedrijf:
Goede Support
Betere kwaliteiet
Beter voor milieu

Hard- en/of software nodig?