DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE ONDERNEMER
Bedrijven

Succesvol blijven in een snel veranderende markt? Wij bieden via onze partners financieringsoplossingen waarmee je altijd up-to-date blijft. 

(Semi) Overheid

Hoe kun je als instelling eenvoudig investeren? Met de juiste financiele partners zijn er genoeg mogelijkheden. We helpen je om jouw school, gemeente of zorginstelling te moderniseren.

Zelfstandigen

Een zelfstandige zijn betekent niet automatisch dat je alles zelf moet doen. Dat geldt vooral als het gaat om het beleggen of het waarborgen van liquiditeit. Wij koppelen je aan de juiste financiele partners voor zelfstandigen.

LAGE MAANDLASTEN IN PLAATS VAN HOGE INVESTERINGEN

Lease je objecten tegen een vooraf vastgesteld huurtermijn. Lease geeft je meer flexibiliteit en zorgt ervoor dat je hoge investeringen kunt doen tegen lage maandlasten. 
 

Flexibel

De leasetermijn ligt tussen de 24 en 72 maanden. De keuze aan jou.

Planbaar

Vaste maandtarieven: betaalbaar en eenvoudig te budgetteren.

Persoonlijk

Persoonlijk advies door op maat gemaakte leaseoplossingen

Up-to-date

Vervang leaseobjecten wanneer dat nodig is.

Uw ICT project financieren? Wij brengen u in contact met de juiste en meest voordelige aanbieder passende bij uw vraagstuk!

Onze Partners
GRENKE

Grenke biedt financieringsoplossingen via operationele lease waarbij u de apparatuur aan het einde van de looptijd kunt overnemen of deze kunt vernieuwen, grenke is de klassieke aanbieder van lease oplossingen;

 

INGRAM MICRO

Ingram Micro is onze primaire distributeur voor hard- en software. ZIj bieden ook diverse financiele oplossingen en kijken meer wat er past bij uw specifieke vraagstuk. Zij bieden klassieke lease maar ook financiele lease en werken samen met onder andere Grenke, Lage Landen en de grote hardware merken met eigen financiering oplossingen;

HP, HPE, CISCO, ETC

Grote merken willen zeker bij groter opdrachten maar al te graag uw project financieren. Bij HP, HPE en CIsco kunnen we financieringsvragstukken neerleggen waarbij wel een groot deel hardware van het betreffende merk daarin moet worden meegenomen. Naast het eigen merk kunnen we echter ook dienstverlening en andere hard- en/of software daarin meenemen;