Een Netwerk Penetratie Test is de beste manier om uw beveiligings risico's te evalueren!

Wat is B/Focused Red Pentesting?

Bij B/Focused bieden we offensieve beveiliging. Dit betekent dat we met een proactief beveiliging oefening systematisch op zoek gaan naar kwetsbaarheden in uw systemen en netwerken om kwetsbaarheden te identificeren voordat ze kunnen worden misbruikt door kwaadwillenden.

Onze aanpak omvat penetratietesten, ethisch hacken en andere geavanceerde technieken om kwetsbaarheden in uw bedrijf bloot te leggen voordat kwaadwillende cyber criminelen ze uit kunnen buiten.

Uiteindelijk stelt deze dienst organisaties in staat om op bedreigingen te anticiperen en te verhelpen, waardoor de bescherming van persoon- of bedrijfsgegevens wordt gewaarborgd en een robuuste beveiligingshouding wordt opgebouwd.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we uw bedrijf kunnen helpen beschermen.

Managed Service Pentesting

Met ons product B/Focused Red bieden we een managed service dienst aan vanaf 500€ per maand waarin u gebruik kunt maken van ongelimiteerde pentest diensten uitgevoerd door ons team van experts en gecertificeerde experts.

Eenmalige Pentest

Geen budget voor een doorlopende pentest Managed Service dienst? Of eerst de kat uit de boom kijken wat we voor u kunnen betekenen met deze dienst? Wij kunnen ook eenmalig deze test voor u uitvoeren voor een bedrag vanaf 1500€ 

VULNERABILITY SCANNING

VS

PENETRATION TESTING

Idfentificeren en priotitizeren nieuwe onbekende kwetsbaarheden;

DOEL

Idfentificeren van onbekende zwakheden en potentiele aanvals mogelijkheden;

Vindt interne en externe zwakheden, misconfiguraties in hard- en software, systeem zwakheden, individuele hardware en applicaties; 

DIEPTE

Cyber aanval simulatie om te laten zien hoe interne en externe zwakheden kunnen worden gebruikt en welke informatie wordt vrijgegeven.
Periodiek ingepland, minstens maandelijks;

FREQUENTIE

Periodiek, Als het nodig of vereisd is;
Niet Intrusief startpunt voor het testen van de beveiliging, rapportage op kewtsbaarheden, beveiligings software en grotendeels geautomatiseerd;

BENADERING

Intrusieve geavanceerde beveiligingstest  waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende tooling zowel handmatig als geautomatiseerde software. Rapportage op zwakheden.

Geinteresseerd of meer informatie nodig? Maak een afspraak:

Penetratie Testen zijn vereisd in gereguleerde industieen voor het naleven van regelgeving en Cyber Aansprakelijkheid Verzekeringen zoals:

 

Finance

Maak Industie

Gezondheidszorg

Technologie

Overheid

Educatie

Olie & Gas

Investeringen

Verzekeringen

IT Services

Veelgestelde Vragen over Penetratie Testen:

  • Dekt dit onze penetratie test vereiste?

    Ja, deze dienst biedt ogelimiteerde penetratie testen waarmee u uw gehele infrastructuur en applicaties kunt testen. Hiermee kunt u zwakheden in uw beveiliging identificeren voordat een cyber crimineel dit doet en het helpt om audits te behalen.

  • Wie voert de testen uit?

    Ons getalenteerde offensieve test team levert deze service met een combinatie van geautomatiseerde software en handmatige analyses.