045 303 023 2
Over Ons

2004 
Oprichting B/Focused
Oprichting B/Focused door B/Focused ICT Services. Gestart met drie klanten, Peemex International, Tandartspraktijk Zautsen en Meens Nuth welke allemaal nog steeds klant zijn bij B/Focused!

 

2006 
Volledig Zelfstandig, geen dienstverband meer
Na twee jaar als ZZP-er naast een Ful Time Job bij Stienstra op de ICT afdeling gewerkt te hebben zitten we inmiddels op 12 zakelijke klanten. Stienstra begint B.V.'s af te stoten en als ICT afdeling van 25 man betekent dit ook minder werk voor ons. Stienstra vraagt aan Ralph Dykstra of hij niet vanuit B/Focused ICT beheer wil doen en met dit contract zijn de inkomsten de komende jaren veilig gesteld en is dit de ideale mogenlijkheid om volledig zelfstandig te gaan.

 

2011
Transformatie van ZZP'er naar Ondernemer
Na een aantal redelijk makkelijke jaren zitten we op 80 zakelijke klanten die we services. Er is alleen een probleem. Op Stienstra draaien we meer omzet dan op de 80 andere klanten. Ralph heeft net zijn eerste technische support engineer aangenomen gebaseerd en door slecht reageren loopt het mis tijdens een afwezigheid van Ralph in Italie. Stienstra zegt op en Ralph twijfelt, klantenbestand verkopen en stoppen of schouders eronder en doorgaan?

 

2012 
Doorgaan, Schouders Eronder en Leren van de ervaringen
Het is dus doorgaan geworden, maar het moet wel anders. De doelstelling wordt meer kleine klanten dan afhankelijk zijn van een paar grote en er moet een betrouwbare compagnon komen om problemen tijdens Ralph zijn afwezigheid goed en deskundig op te pakken.

 

2014 
Partner, Remmelt Luijendijk
Na jarenlang goede en slechte momenten op het hockeyveld gedeeld te hebben ben ik met Remmelt in gesprek gegaan om in te stappen bij B/Focused. In eerste instantie als dienstverband om te kijken of het klikt maar met als doel mee te gaan participeren in B/Focused ICT Services om zodoende een stabiele partner te krijgen om de komende jaren samen een stabiel en betrouwbaar bedrijf op te bouwen welke ook in het geval van ziekte of vakantie van een van de partners voldoende basis en kennis heeft om door te opereren.

 

2018
Nieuwe Locatie
We gaan dit jaar door de 300 zakelijke klanten grens heen. We hebben nu 6 werkplekken en 8 mensen die in dienst zijn. Het Magazijn is te klein. De spreekkamer is opgeofferd voor werkplekken en het kantoor staat geregeld vol met dozen, apparatuur, openstaande computers en kabels. We gaan een 9e personeelslid aannemen en het past gewoon niet meer in Amstenrade.

 

2018
Verhuisd
Vanaf 31 augustus zijn we verhuisd van de Hoofdstraat in Amstenrade naar ons nieuwe kantoor aan de Wijngaardsweg in Heerlen. In ons nieuwe kantoorpand hebben we genoeg werkruimte, een groot magazijn en verschillende vergaderruimtes.

 

2020
Geleen
Nogmaals verhuisd, grote open kantoren werken niet. Iedereen die het wel adviseerd denk er twee keer over na is ons advies. We zitten nu in een kleinere setting met meerdere kleinere kantoortjes... veel rustiger, veel fijner en als groot bijkomend voordeel at als jullie als klanten ons nu bezoeken we samen een broodje kunnen eten in onze bedrijfskantine!

2019
Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Laad meer +

Einde nieuwsarchief