LUNCH KENNIS SESSIES
Neem een keer deel aan een van onze gratis lunch kennis sessies;
Wij verzorgen de lunch en de kennis!

Wij regelen op onze of uw locatie een goede lunch. Komt u liever naar ons toe dan kunnen we op onze locatie een lucnh verzorgen vanuit onze kantine waarbij we de huidige corona maatregelen ruimschoots kunnen handhaven.

Wilt u de sessie liever vanaf thuis of vanaf uw eigen kantoor bijwonen dan bezorgen wij een lunchpakket bij u op locatie voor de deelname aand deze sessie!

Actueel Ondewerp: Trends, Bedreigingen en Beveiliging in uw ICT omgeving

Wij nemen u mee in de huidige beveiligings actualiteit. Vertellen u wat de bedreiigingen zijn voor uw bedrijf en medewerkers en hoe u zich kunt indekken tegen mogelijke digitale aanvallen. 

Wij laten u kennismaken met het Dark Net (Live Demo) waarbij we laten zien welke bedriegingen daar voor het MKB liggen en leggen u uit hoe Internet Criminelen werken en waarom ze zo moeilijk op te pakken zijn. 

Wij vinden het leuk als u een relatie meenmeent!

Wij denken dat deze sessie voor elke bedrijfseigenaar of ICT verantwoordelijke kennis, tips en trucs geeft voor een veiliger bedrijf. Wij vinden het altijd leuk en interessant om onze kennis en werkwijze te delen met onze klanten en hun relaties.

Nagenoeg elke keer verbasen we de deelnemers over wat er allemaal gebeurt en verhandeld wordt maar kunt u tijdens deze interactieve sessie natuurlijk ook uw eigen vraagstukken inbrengen waar wij altijd tekst en uitleg over zullen geven.

Twee Wekelijkse Sessies;

Elke twee weken organiseren we een lunch sessie. U hebt dus voldoende keuze om een keer aan te sluiten op het tijdsip welke goed bij u past.

Laat u door ons verassen!

Wij weten zeker dat u verrast zult zijn hoe actueel dit onderwerp is en welke ervaringen wij vanuit onze eigen werkomgeving met u delen. Wij kunnen u live laten zien hoe en door wie ons eigen bedrijf dagelijks wordt aangevallen.

Neem de kennis mee naar uw eigen bedrijf;

Met simpele tips en trucs is de beveiliging van uw bedrijf enorm te verbeteren. Ook voor medewerkers geven wij tips en trucs die u in uw eigen bedrijf kunt delen of testen om te kijken hoe de beveiligngs vraagstukken er binnen uw bedrijf voor staan.

Na de deelname aan de kennis sessie was ik erg verrast wat er allemaal speelt op dit gebied. Waar we als bedrijf wel al investeerden in fysieke beveiliging stond digitale beveiliging nooit op onze agenda terwijl we wel al te maken hadden gehad met digitale criminaliteit in de vorm van encryptievirussen.

Na deze sessie hebben we verschillende maatregelen geimplementeerd om onze digitale beveiliging te verebeteren tot een acceptabel niveau met de investering die we daarin wilden doen. Zowel enkele gratis tips uit deze sessie die makkelijk in te passen waren als een beveiligings bewust wording training voor onze medewerkers waarbij B/Focused een Phishing aanval heeft gesimuleerd vanuit een beveikigde omgeving op ons bedrijf met heel interessante resultaten. Medewerkers die daar in mee gingen hebben we daarop aangesproken en ze duidelijk gemaakt dat ze informatie en wachtwoorden gelekt hebben door niet goed na te denken bij wat ze aan het doen zijn. Dit zullen ze zeker geen tweede keer meer doen. 

Anoniem
Directeur MKB Bedrijf 40 plus werknemers