045 303 023 2

VIER FLEXIBELE VORMEN

Nieuwe Printer met contract aankopen

In het maandelijkse bedrag zitten inbegrepen de afdrukapparatuur en onderhoud inbegrepen.

Afdrukkosten worden maandelijks naberekend op basis van werkelijk afgenomen verbruiksmiddelen.

Nieuwe Printer zonder contract Aankopen 

U koopt of least een transactionele printer  zonder onderhoudscontract.

U regelt zelf toners of kunt optioneel automatische toner bevoorrading afsluiten.

Bestaande Printer in Onderhoudscontract

Bestaande afdrukapparatuur in een onderhoudsontract opnemen voor beheer & reparaties.

Afdrukkosten worden maandelijks naberekend op basis van werkelijk afgenomen verbruiksmiddelen.

Automatische Toner Bevoorrading

Bestaande afdrukapparatuur automatisch met toner bevoorraden.

Afdrukkosten worden maandelijks berekend op basis van werkelijk afgenomen verbruiksmiddelen.

De prints die jullie maken, moeten er professioneel uitzien, niet te lang duren om te maken en ook integratie met bestaande systemen als Office 365 of boekhoudsoftware worden natuurlijk steeds belangrijker. Aan de andere kant wordt er zakelijk steeds minder geprint en is deze markt momenteel ontzettend aan het veranderen door digitalisering en een transitie van laser- naar inktjet printers. Deze transitie is een game changer in deze markt en waar veel bedrijven nog steeds vragen voor laser technologie bij nieuwe aanvragen kunnen wij onze klanten makkelijk overtuigen om over te stappen naar inktjet met een veel snellere printtijd voor de eerste pagina (inktjet hoeft immers niet op te warmen), minder complexe technologie (er kan minder kapot gaan en dit is ook beter voor het milieu), en een hogere printsnelheid ten opzichte van laser printers. 

Door slimme integraties en met een sterk digitaliserings advies (uiteindelijk zijn we een ict bedrijf en geen dedicated print bedrijf) proberen we onze klanten compactere machines te verkopen dan er op dit moment staan en ze daarmee ook nog eens minder te laten printen waarmee we kosten besparen en maatschappelijk verantwoord bezig zijn (minder printen is immers ook beter voor het milieu).

Digitalisering en minder printen zou bij elk bedrijf op de agenda moeten staan.

Omdat we niet proberen zoveel mogelijk prints te verkopen hebben wij dus ook geen print per pagina model. U koopt of least een printer bij ons op twee manieren:

Download de folder HP A3 en A4 managed apparaten

Wij laten ons ontzorgen op print gebied door B/Focused ICT Services. Wij hebben een redelijke maandelijkse afdrukcapaciteit waarom we hebben gekozen voor een nieuwe printer via het managed contract model. Daarnaast hebben we onze bestaande printers voor gemak en onderhoud ook opgenomen in onderhoud en automatische toner bevoorrading.

Michel Willems
Directeur Geruba Chocolade
KIEZEN VOOR HP IS KIEZEN VOOR MILIEU EN RECYCLING
HP makt gebruik van 250.000 kilo plastic uit oceanen om nieuwe HP inktcartridges te maken.
Genereer tot 77% minder materiaal uit supplies en verpakkingen dan vergelijkbare laserpinters
Meer dan 80% van HP inktcartridges en 100% van de HP LaserJet tonercartridges worden nu gemaakt met
TRANSACTIONEEL PRINTEN

Hierbij koopt of least u een niet contractuele printer zoals je die eigenlijk in elke winkel kan kopen, eventueel kunt u daarbij nog een toner abonnement afsluiten waarbij u ruimschoots voor het leeg geraken van uw cartidge een nieuwe toner door ons bezorgt krijgt. Of u regelt zelf nieuwe toners via bijvoorbeeld 123inkt waarbij we wel originele toners adviseren voor een langere levensduur van de printer.

Transactioneel printen adviseren wij voor bedrijven die weinig printen, weinig onderhoud verwachten of bij bedrijven die willen investeren in digitalisering. Printen hoort niet bij uw primaire bedrijfsprocessen en zo houdt u maandelijkse lage lasten.

MANAGED CONTRACT PRINTING

Hierbij koopt of least u een contractuele printer. Deze printers zijn niet te koop in gewone winkels en alleen via contract partners aan te schaffen. Op zo'n printer zit altijd een toner en onderhouds contract waarmee u ruimschoots voor het leeg geraken van uw cartidge een nieuwe toner  bezorgt krijgt. Eventuele defecten worden binnen het contract kostenloos verholpen door een monteur bij u op locatie.

Managed Contract Printing printen adviseren wij voor bedrijven die veel printen. Het voordeel hierin zit dat voor managed printers grotere toners te bestellen zijn dan voor transactionele printers. Deze toners zijn ook niet uitwisselbaar met transactionele modellen. Door de hogere toner capaciteit dalen uw print kosten en speelt u quite op het onderhoudsabonnement of haalt er extra voordeel uit afhankelijk van de hoeveelheid die er geprint wordt, Hierbij geld hoe meer er geprint wordt hoe meer u bespaart ten opzichte van transactioneel printen.

MET HP PAGEWIDE TECHNOLOGIE KUNT U....
uw kosten verlagen met energie-efficiënte zakelijke printers
slimmer werken met printsnelheden die tot 50% sneller zijn dan de concurrentie1
bijdragen aan het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen door een kleinere CO2-voetafdruk

Interesse gewerkt?