Minder printen, meer digitaliseren... dat is ons motto!

Misschien een beetje vreemd om een pagina over print oplossingen zo te beginnen echter is dit wel de trend in de markt. We zien minder en meer compactere printers dan vroeger bij onze klanten en dat komt omdat steeds meer processen gedigitaliseerd worden waar wij ook graag de focus op leggen en onze klanten bij helpen. Zaken als no hand accounting, digitale werkbonnen hybride laptops en track & trace software zorgen voor veel minder fysieke prints wat een goede zaak is.

Daarnaast zien we de markt veranderen van laser technologie wordt weer de stap gemaakt naar de inktjet technologie die sterk doorontwikkeld is. Dat klinkt misschien raar maar de technologie achter inktjet is sneller, minstens even goed als u gewend was van Laser, beter voor het milieu en verbruikt minder energie en grondstoffen. Als extra voordeel zijn de bijvul verpakkingen ook nog eens een stuk goedkoper dan laser.

Hoewel printing niet onze focus heeft bieden we het natuurlijk wel aan want elk bedrijf moet natuurlijk wel nog kunnen printen, dat doen we in de volgende 4 vormen waarbij we zien dat veel klanten tegenwoordig kiezen voor een eigen aanschaf eventueel met een automatische toner bevoorrading.

 

Digitalisering op de agenda..

WIj kunnen u ook helpen digitaliserings processen in gang te zetten, we kunnen no hands accounting processen voor u inrichten, scan & herken, scan to mail en scan to SharePoint voor u inrichten.

Door goede regels op uw mailboxen kunnen we inkomende informatie beperken en zorgen we dat alleen de juiste informatie uw crm, boekhouding of erp software bereikt. Ook hebben we tips en trucs hoe u als bedrijf deze strategie het beste in kan zetten.

PRINT SERVICES BIEDEN WE AAN IN DE VOLGENDE VORMEN:

Nieuwe Printer met contract aankopen

In het maandelijkse bedrag zitten inbegrepen de afdrukapparatuur en onderhoud inbegrepen.

Afdrukkosten worden maandelijks naberekend op basis van werkelijk afgenomen verbruiksmiddelen.

Nieuwe Printer zonder contract Aankopen 

U koopt of least een transactionele printer  zonder onderhoudscontract.

U regelt zelf toners of kunt optioneel automatische toner bevoorrading afsluiten.

Bestaande Printer in Onderhoudscontract

Bestaande afdrukapparatuur in een onderhoudsontract opnemen voor beheer & reparaties.

Afdrukkosten worden maandelijks naberekend op basis van werkelijk afgenomen verbruiksmiddelen.

Automatische Toner Bevoorrading

Bestaande afdrukapparatuur automatisch met toner bevoorraden.

Afdrukkosten worden maandelijks berekend op basis van werkelijk afgenomen verbruiksmiddelen.

TRANSACTIONEEL PRINTEN

Hierbij koopt of least u een niet contractuele printer zoals je die eigenlijk in elke winkel kan kopen, eventueel kunt u daarbij nog een toner abonnement afsluiten waarbij u ruimschoots voor het leeg geraken van uw cartidge een nieuwe toner door ons bezorgt krijgt. Of u regelt zelf nieuwe toners via bijvoorbeeld 123inkt waarbij we wel originele toners adviseren voor een langere levensduur van de printer.

Transactioneel printen adviseren wij voor bedrijven die weinig printen, weinig onderhoud verwachten of bij bedrijven die willen investeren in digitalisering. Printen hoort niet bij uw primaire bedrijfsprocessen en zo houdt u maandelijkse lage lasten.

MANAGED CONTRACT PRINTING

Hierbij koopt of least u een contractuele printer. Deze printers zijn niet te koop in gewone winkels en alleen via contract partners aan te schaffen. Op zo'n printer zit altijd een toner en onderhouds contract waarmee u ruimschoots voor het leeg geraken van uw cartidge een nieuwe toner  bezorgt krijgt. Eventuele defecten worden binnen het contract kostenloos verholpen door een monteur bij u op locatie.

Managed Contract Printing printen adviseren wij voor bedrijven die veel printen. Het voordeel hierin zit dat voor managed printers grotere toners te bestellen zijn dan voor transactionele printers. Deze toners zijn ook niet uitwisselbaar met transactionele modellen. Door de hogere toner capaciteit dalen uw print kosten en speelt u quite op het onderhoudsabonnement of haalt er extra voordeel uit afhankelijk van de hoeveelheid die er geprint wordt, Hierbij geld hoe meer er geprint wordt hoe meer u bespaart ten opzichte van transactioneel printen.

Wij laten ons ontzorgen op print gebied door B/Focused ICT Services. Wij hebben een redelijke maandelijkse afdrukcapaciteit waarom we hebben gekozen voor een nieuwe printer via het managed contract model. Daarnaast hebben we onze bestaande printers voor gemak en onderhoud ook opgenomen in onderhoud en automatische toner bevoorrading.

Michel Willems
Directeur Geruba Chocolade
KIEZEN VOOR INKTJET TECHNOLOGIE IS KIEZEN VOOR MILIEU EN TOEKOMST

Uw kosten verlagen met energie-efficiënte zakelijke printers

Genereer tot 77% minder materiaal uit supplies en verpakkingen dan vergelijkbare laserpinters
Slimmer werken met printsnelheden die tot 50% sneller zijn dan laser technologie;

Interesse gewerkt?