045 303 023 2
Uitdagingen die wij voor u oplossen
ICT & Cloud Strategie

Wij maken een strategisch plan voor de toekomst door het creeren van een technologie doel waar we samen in de komende jaren naar toe werken waarbij u profiteert van de voordelen van het Microsoft 365 Portfolio.

Modern Apparaat Beheer

Wij helpen onze klanten hun apparaten te installeren, beheren, en bieden ondersteuning als u dat nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat uw data altijd beschikbaar is zonder daarbij compromissen te doen op de beveiliging.

Bestand & E-mail Migratie

Onze e-mail migratie proces verzekerd een automatische, zorgen vrije migratie van veel verschillende e-mail platformen naar Microsoft 365. Wij helpen klanten om hun traditionele data te migreren naar de Microsoft Cloud.

Data Beveiliging

Microsoft 365 bevat geavanceerde data beveiliging controles en instellingen. Wij helpen onze klanten compliance hierin te bereiken met interne en nationale (AVG) regelgeving.

Adoptie

Microsoft 365 levert de laatste technologie op het gebied van productiviteit, beveiliging en beheer technologieen. Wij helpen u de meeste waarde uit uw Microsoft 365 abonnement te halen door nieuwe en betere manieren van werken.

Training

Wij bieden Microsoft 365 trainingen welke we klassikaal of gepersonaliseerd aan uw bedrijf of een bepaalde medewerker kunnen aanbieden om ervoor te zorgen dat uw medewerkers productief en zij bepaalde taken alleen kunnen uitvoeren zonder onze hulp.

Wat zit inbegrepen bij Microsoft 365?

Toegang tot Microsoft Apps. Blijf up-to-date met de meest recente versiies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive, SharePoint, Teams, Planner, Skype for Business en veel meer;
Benader uw bestanden waar u ook bent met 1 TB oplag per gebruiker in de cloud. Bestanden zijn toegankelijk van bijna elk apparaat en kunnen ook zonder internet beschikbaar gemaakt worden;
Benader uw Outlook data waar u ook bent met 50GB opslag voor e-mail, agenda en contactpersonen. Al uw outlook data is online toegangkelijk van bijna elk apparaat. ook zonder Internet toegang;
Upgrade uw oude Windows 7, 8 en 8.1 versie naar Windows 10, de veiligste Windows versie ooit wetende dat uw Microsoft 365 Abonnement komt met geavanceerde beveiligings opties.

Bent u klaar voor een beter, productiever en veilig bedrijf?