SERVICE LEVEL AGREEMENTS

INLEIDING

Wij onderscheiden twee typen SLA's waarbij we een onderverdeling maken op basis van het aantal werkplekken:

  • Tot en met 50 Werkplekken werken we tenzij nanders afgesproken met onze standaard Best Efford SLA;
  • Bij omgevingen van meer dan 50 werkplekken maken we een aangepaste SLA op basis van de in te vullen availibility matrix. Hierin worden onze afgspraken, voorwaarden en beschikbaarheid in vastgelegd naast het aangepaste SLA docment op te stellen voor oprachtgever (onze klanten) en opdrachtnemer (wij als ICT partij).

Voor definities en afkoringen in onze SLA en andere documenten kunt u terecht op deze pagina voor een verklarende woorden en afkoringenlijst.

OPERATIONELE TIJDEN B/FOCUSED MANAGED ICT SERVICES

Op werkdagen van 08:00 tot 17:30, middels een piketdienst zijn we 24/7 bereikbaar via ons Servicedesk telefoonnummer 045-3030003. Afhankelijk van de afspraken in uw SLA kunnen bij gebruik van onze piketdienst buiten onze operationele openingstijden extra toeslagen opgelegd worden die in onderstaand overzicht inzichtelijk zijn gemaakt:

Toeslagen

Het kan in sommige gevallen noodzakelijk zijn om een keer een nacht of weekend door te trekken in een noodsituatie na een brand, om u infrastructuur weer zo snel mogelijk online te krijgen. In deze gevallen hanteren wij een toeslag op onze geldende tarieven, tenzij je daarvoor al een SLA hebt afgesproken. Heb jij geen SLA dan worden onze tarieven verhoogd met onderstaande percentages:

  • Maandag t/m vrijdag van 06:00 – 08:00 en van 18:00 tot 23:00 Toeslagpercentage van 50%
  • Zaterdag van 08:00 -17:00 toeslagpercentage van 50%
  • Zondag van 08:00-17:00 toeslagpercentage van 100%
  • Buiten deze tijden en op erkende feestdagen toeslagpercentage van 200%