Cyber crimanliteit is een toenemende bedreiging..

In 2024 wordt verwacht dat ransomeware aanvallen $40 miliard aan schade veroorzaken, dat is 57 keer hoger dan 2015. Gemiddeld duurt het 287 dagen voor een bedrijf om te herstellen van een aanval. Het gemiddelde losgeld wat geeisd wordt tijdens een aanval is ongeveer $5600. Wat erger is, is dat de downtime & reputatieschade gerelateerd aan de aanval 50 x meer schade kan veroorzaken dan het losgeld zelf.

Er zijn talloze middelen die u kunt inzetten om uw bedrijf te beschermen tegen cyber bedreigingen. De inzet van Remote Management & Monitoring tooling door bedrijven als het onze spelen daar een balangrijke rol in. Met Remote Management & Monitoring software voorkomen we downtime en beschermen we bedrijven tegen digitale bedreigingen door het inzetten van real time monitoring en patchen van door ons beheerde apparatuur tegen bekende kwetsbaarheden.

Naast onze standaard beveiliging bieden wij nog aanvullende diensten aan om de cyber weerbaarheid van uw onderneming en medewerkers die daarin werken verder te verhogen, waaronder de volgende:

Wat is Cyber Weerbaarheid?

Cyber weerbaarheid is de mate van uw bedrijfs weerbaarheid in het voorbereiden op, het afhandelen tijdens en het herstellen van een cyber aanval. Cyber weerbaarheid leunt op uw en onze capaciteiten om cyber aanvallen te identificeren, uw daarvoor te beschermen, deze te detecteren en daarop te reageren. Als laatste is het belangerijk snel te kunnen herstellen van een cyber aanval door cyber beveiliging, bedrijfscontinuiteit en incident reactie processen te combineren.

SaaS Beveiliging voor Microsoft 365 en Google Apps:

Betere beveiliging doordat alle inkomende en uitgaande e-mail en cloud data wordt gescand op cyber bedreigingen en virussen;
Uw medewerkers worden effectiever omdat ze minder tijd kwijt zijn aan niet relevante mails als spam & ongevraagde reclame;
Minder kans op downtime. Doordat uw medewerkers beter beschermd zijn is uw bedrijf minder vatbaar voor digitale cyber criminaliteit;
Bij problemen aan uw e-mail kunnen we e-mail vasthouden tot het is opgelost of snel omleiden naar een alternatief e-mail adres;

Cyber weerbaarheidstraining van uw medewerkers

Cyber weerbaar te worden met uw bedrijf is niet iets wat binnen 5 minuten geregeld is en vereisd een combinatie van technologie en training van medewerkers. Technologisch kunnen we veel regelen echter het zwaktse punt blijft altijd uw eigen personeelsbestand.

Training van personeel door gesimuleerde cyberaanvallen van ons op uw personeel kunnen de weerbaarheid enorm verhogen. Mensen worden daardoor beter in het herkennen van cyberaanvallen en worden bedachter op het delen van data buiten uw eigen ICT infrastructuur.

Wij hebben verschillende technieken hiervoor en kunnen een 0 meting uitvoeren voor de cyber weerbaarheid van uw bedrijf te testen. Resultaten waar bedrijfseigenaren soms ontzettend van schrikken... 

Bij een gesimuleerde aanval in opdracht van een van onze klanten heeft 12,5 % van kantoorpersoneel inloggegevens gedeeld en 50% van personeel die niet op kantoor werken hun DIGID gegevens met ons gedeeld, een schribarend aantal maar succesvolle simulatie van onze kant.

Hierdoor zijn ze intern veel alerter en kunnen ze technieken beter herkennen, door onze simulatie gingen mensen ook veel meer hier over praten met elkaar.

0 Meting van uw cyber weerbaarheid laten uitvoeren?