MANAGED ICT SERVICES

Waarom heb ik eigenlijk managed ICT Services nodig?

Uitbesteden ICT Dienstverlening
Betere ICT Beveiliging & Bewaking
Wij geven u Gemoedsrust
Laat ons u bedrijf Ontzorgen
Het basismodel is voor elke klant/werkplek hetzelfde:
De B/Focused Agent

Geen echte agent natuurlijk maar een software programmatje welke wij op al uw werkplekken en servers installeren welke wij nodig hebben om onze basis managed services dienstverlening aan te kunnen bieden/

Een virusscanner

Binnen die software faciliteren wij een virusscanner voor elke werkplek of server die wij in beheer hebben. Zo weet u zeker dat al uw apparaten met een basis beveiliging zijn uitgerust.

Snelle Remote Support

Via de B/Focused Agent kunen wij snel en veilig de controle van uw werkplekken of servers overnemen om vragen van medewerkers te beantwoorden of problemen op te lossen.

Pro Actief Beheer

Wij zijn dagelijks met uw omgeving bezig. Meldingen en afwijkingen kan onze helpdesk zien op een centraal geplaatst TV scherm op onze servicedesk. In veel gevallen nemen wij contat met u op nog voordat u in de gaten hebt dat er een probleem is aan het ontstaan.

Wij beheren uw updates

Wij beheren updates voor de meest reguliere programma's zoals Windows & Office. Beveiligingsupdates keuren wij direct goed en worden zo snel mogelijk naar u infrastructuur voor gefortceerde installatie. Niet dringende updates verzamelen we dan weer in periodieke batches om uw medewerkers niets steeds lastig te vallen met updates.

U kiest een back-up methode

Bij voorkeur een door ons gefaciliteerde back-up in de cloud, echter bij een goede dicipline kunt u ook voor andere oplossingen kiezen. Er moet echter een back-up gekozen worden. Laat u niets wijsmaken door andere bedrijven zonder goede back-up loopt u als bedrijf gigantische risico's!

Vervolgens rekent u uw dienstverlening af in een van de volgende modellen:

BREAK-FIX Dienstverlening met variabele kosten

  • U ontvangt alleen een factuur bij afname van onze diensten;
  • U betaalt onze diensten per uur met een starttarief van 10 minuten op afstand en een uur wanneer wij op locatie moeten komen;

All you can ICT Dienstverlening met vaste kosten

  • U betaalt maandelijks een vast bedrag voor onze diensten;
  • U betaalt geen aparate kosten voor ondersteuning op afstand of op locatie, u ontvangt maandelijks een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden;

En breidt u uw managed service contract uit met aanvullende dienstverlening of services:

Domein Registraties
Micrsoft 365 Cloud
Digitale Telefooncentrale
Print Services
Hardware as a Service
Werkplek as a Service
Digitaal Tekenen van documenten
Centrale e-mail handtekeningen