AFDELING SERVICEDESK

ROLF VAN DEENEN | TEAM LEADER SERVICEDESK

 Als team Leader van ons Servicedesk Team ben ik veelal het eerste aanspreekpunt voor uw vragen en vezoeken, maak ik afspraken met klanten van onze medewerkers en plan en delegeer deze bij de rest van ons team;

DENNIS QUAADVLIEG | SUPPORT ENGINEER 

Als Support Engineer ben ik veelal uw eerste lijns aanspreekpunt bij veelvoorkomende vragen en problemen. Uiteraart doe ik mijn uiterste best u zo snel mogelijk te helpen bij het beantwoorden en oplossen van al uw ICT gerelateerde vragen.
Ook kom ik regelmatig op locatie om systeembeheer werkzaamheden of oplossingen voor problemen op locatie uit te voeren;

BOB DE VREEZE | SUPPORT ENGINEER 

Ook ik ben een van onze eerste lijns support engineers, ik ga altijd tot het uiterste voor een snelle en goede oplossing en ben communicatief goed onderlegd en probeer zonder al te technisch te worden u te helpen bij een snel antworrd of oplossing op uw vraag.

Hassan Shokri | SUPPORT ENGINEER 

Als junior op de afdeling hou ik me bezig met de eenvoudigere aanvragen of verzoeken zoals gebruikersvragen, rechten of wachtwoorden aanpassingen. Ik ben leergierig en ben in staat snel te leren van mijn collega's. Regelmatig wordt ik ook ingezet bij projectondersteuningen of migratiewerkzaamheden voor onze opdrachtgevers.

JORN VAN DER HOUT | SUPPORT ENGINEER

4 dagen per week ben ik actief als support engineer in het Servicedesk Team. ook ondersteun ik bij projecten waarbij ik met name migraties voor CEC klanten ga uitvoeren naar de cloud en producten van B/Focused

Tevens ben ik nog part time ondernemer in een videobewerkingsbedrijf.

AFDELING SYSTEEMBEHEER

KAREL DE GRAAFF | SYSTEEM BEHEER

Als systeem beheerder doe ik dagelijks beheer op ondersteunende processen zoals het updaten van door ons beheerde systemen, backup controle en het opvolgen en escaleren van beveiligingsmeldingen. Bij voorkeur voer ik deze werkzaamheden uit zonder eindgebruikers interactie echter bij cyber security incidenten neem ik altijd even contact op met onze eindgebruikers om deze te bespreken en analyseren.

JOS JANSSEN | SYSTEEMBEHEER 

Binnen CEC doe ik al jaren het systeembeheer voor onze opdrachtgevers, Daarbij concentreer ik me vooral op het verbeteren en het automatiseren van processen binnen onze beheer platformen en ondersteun natuurlijk ook bij het dagelijkse systeembeheer zoals het controleren van de vele backups, het bewaken van uptime en het signaleren van verstoringen of afwijkingen in door ons beheerde systemen.

In de fusie met B/Focused zet ik deze werkzaamheden voort voor ons gezamenlijke klantenbestand.

 

AFDELING PROJECTEN

ARNO WECKSELER | PROJECT ENGINEER

Ik ben bij grote en kleine veranderingen of projecten een van de medewerkers die dat voor u uitvoeren en met name gespecialiseerd in servers, werkplekken, Microsoft 365 en telefonie, met overlap naar Netwerk gerelateerde werkzaamheden.

ICT consultancy op maat en afgestemd op uw behoefte. Ik opereer daarin samen in projectgroepen, zowel intern als met externe contactpersonen in ons klantenbestand.   

MAURICE ANGEL | PROJECT ENGINEER

Ik loop al sinds 1996 mee in ICT land, mijn specialisme is netwerk infrastructuur en beveiliging. Ik ben Microsoft gecertificeerd, 3CX Telefonie gecertificeerd en een ervaren ICT Consultant.

Ik adviseer bij netwerken ontwerp, enterprise WiFi omgevingen en andere geavanceerde vraagstukken. Als pre sales engineer doe ik de technische inventarisatie bij offerte vraagstukken en on boarding van complexere omgevingen.

PIET JANSSEN  | PROJECT ENGINEER & MANAGEMENT

Piet Janssen, eigenaar van CEC computers, een oud KPN man met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het runnen van een ICT bedrijf. Samen met Ralph vorm ik het MT van B/Focused ICT Services. Ik zal nog steeds projectmatig ingezet worden en ben met name een specialist in netwerken en de beveiliging daarvan. Ik ga samen met het team werken aan verbetering van onze diensten en de verdere transitie van B/Focused naar een Managed Services bedrijf.

AFDELING BACKOFFICE

NATASCHA PAULISSEN | BACKOFFICE

Ik hou me met name bezig met de administratieve, hr en andere operationele zaken binnen het bedrijf. Ook doe ik klachtafhandelingen en verbeterprocessen binnen het bedirjf om een steeds beter lopende operatie te bewerkstelligen.

AFDELING VERKOOP & ADVIES

RALPH DYKSTRA | SALES & CONSULTANCY

Als oprichter van B/Focused in 2004 heb ik veel ervaring in het bedenken van oplossingen die passen bij onze opdrachtgevers, hierbij kijk ik vooral naar welke oplossingen het beste bij uw bedrijf passen in plaats van welke producten van ons ik aan u kan verkopen.

Ik bedenk en bewaak ICT Strategieen voor onze klanten en implementeer veel automatiseringen in onze software. Ook ben ik part-time beschikbaar voor tijdelijke opdrachten in beveiligig en digitaliseringstrajecten.