Samenwerkingen maken ons sterker, wij zijn een open bedrijf en delen onze kennis met anderen...

Als Managed ICT Provider werken wij ook intensief samen met andere bedrijven om daarin een exceptionele dienstverlening te bereiken of om klantren door te verwijzen naar betrouwbare partijeen die wij desgewenst ook als onderaannemer in kunnen zetten.

Met al onze samenwerking of onderaannemer partners hebben wij een NDA afgesloten die gaat over concurrentiebeding en geheimhouding als wij ze inzetten als onderaannemer. 

 

Onze Samenwerkingen/Onderaannemers:

 • Calmira | Veldhoven
  Introductie:

  Calmira is een vergelijkbaar bedirjf als B/Focused met zelfde diensten en expertises. 

  Onze Samenwerking:

  Met Calmira zitten we samen in een kennisuitwisseling samenwerking via MSP United een door B/Focused geinitialiseerde samenwerking waarbij vergelijkbare bedrijven kennis, visie en operationele kennis met elkaar uitwisselen zonder daarbij concurerrend naar elkaar te zijn doro geografische spreiding.

  Bij grote projecten of specifieke kennis kunnen wij onderling personeel van elkaar inzetten om meer slagkracht en expertises aan te kunnen bieden aan onze klanten. Ook kunnen wij zo opdrachtgevers bedienen die grografisch verspreid zijn door Nederland om zo landelijk dekking te geven. 

  Website:

  All-in ICT van Calmira maakt werkgeluk bereikbaar - Calmira

 • Electro Kierkels | Schinnen
  Introductie

  Electro Kierkels B.V. is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf en heeft na de oprichting in 1998 tal van kleine en grote projecten, voor bedrijf en particulier, gerealiseerd. De erkenning geeft onze (toekomstige) klanten de garantie dat wij beschikken over aantoonbaar vakmanschap en dat we uitsluitend gebruik maken van geschikte materialen en middelen.

  Onze Samenwerking:

  Wij zetten Electro Kierkels in als onderaannemer voor electrotechnische of databekabeling werkzaamheden. Electro Kierkels is al een van de langste klanten van B/Focused en inmiddels wisselen we over en weer leads uit en huren we Electo Kierkels dus in als onderaannemer bij projectmatige wijzigingen bij opdrachtgevers.

  Website:

  Electro Kierkels B.V. – Zonnepanelen & Electro Werkzaamheden

 • Fastbyte | Nieuwegein
  Introductie:

  Fastbyte is een vergelijkbaar bedirjf als B/Focused met zelfde diensten en expertises. 

  Onze Samenwerking:

  Met Fastbyte zitten we samen in een kennisuitwisseling samenwerking via MSP United een door B/Focused geinitialiseerde samenwerking waarbij vergelijkbare bedrijven kennis, visie en operationele kennis met elkaar uitwisselen zonder daarbij concurerrend naar elkaar te zijn doro geografische spreiding.

  Bij grote projecten of specifieke kennis kunnen wij onderling personeel van elkaar inzetten om meer slagkracht en expertises aan te kunnen bieden aan onze klanten. Ook kunnen wij zo opdrachtgevers bedienen die grografisch verspreid zijn door Nederland om zo landelijk dekking te geven. 

  Website:

  Dé ICT-beheerder in Nieuwegein | Fastbyte

 • Mediazo | Geleen
  Introductie:

  Het team van Mediazo bestaat uit ervaren en gedreven professionals. Online marketeers en developers staan klaar om met een doordachte strategie en creatieve invulling jouw onderneming, dienst of product goed onder de aandacht te brengen. 

  Mediazo is een veelzijdig bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in online marketing, grafisch ontwerp en webdevelopment. Ons team staat garant voor degelijk internet marketing campagnes, (op maat) gebouwde websites, -shops en -applicaties om jouw onderneming verder te brengen. 

  Onze Samenwerking:

  Wij wisselen kennis uit op het gebied van operationele zaken aangezien we beiden een vergelijkbaar dienstenmodel hanteren. Ook zet Mediazo B/Focused in om infrastructuur bij hun klanten in te zetten en verwijst B/Focused haar klanten door naar Mediazo bij Web Ontwikkeling of Online Marketing vraagstukken.

  Website:

  Mediazo | Specialist in online marketing & development

   

 • Stassen Electro | Heerlen
  Introductie:

  Stassen Elektrotechniek is een erkend dynamisch bedrijf binnen de elektrotechniek. We zijn breed inzetbaar, waarbij uw persoonlijke wensen steeds voorop staan. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. We willen alle werkzaamheden graag in eigen hand houden. Lukt dit niet, dan mogen alleen de besten ons assisteren. We staan dus garant voor kwaliteit en juiste service binnen alle facetten van de elektrotechniek!

  Onze Samenwerking:

  Wij zetten Stassen Electro in als onderaannemer voor electrotechnische of databekabeling werkzaamheden.

  Website:

  Over ons - Stassen Electrotechniek (stassen-elektro.nl)

 • Webmix | Elsloo
  Introductie:

  Webmix is een full-service design- en developmentbureau uit Elsloo, Limburg, op een steenworp afstand van België. We ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden, optimaliseren, hosten en ondersteunen met betrokkenheid en passie.

  Wij zorgen ervoor dat jouw merk een perfecte eerste online indruk maakt. Je kunt door ons bijvoorbeeld een professionele maatwerkwebsite of webshop laten maken. Maar dat is niet alles: webmix ondersteunt bij alles dat met presentatie, eerste indrukken en gebruiksvriendelijkheid te maken heeft.

  Onze Samenwerking:

  Wij wisselen kennis uit op het gebied van operationele zaken aangezien we beiden een vergelijkbaar dienstenmodel hanteren. Ook zet Webmix B/Focused in om infrastructuur bij hun klanten te iomplementeren en verwijst B/Focused haar (Wordpress) klanten door naar Webmix bij Web Ontwikkeling vraagstukken.

  Website:

  webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting