045 303 023 2
Branches waarin we actief zijn

Vastgoed investeerders

Verhuurders van studentenpanden weten als geen ander dat een goede wireless infrastructuur essentieel is voor tevreden huurders. Wij leggen deze aan en kunnen deze ook proactief monitoren op de gewenste kwaliteit. Zaken als het eerlijk verdelen van beschikbare bandbreedte en het uitsluiten van illegale activiteiten (downloads) hebben voor ons geen geheimen.

Bedrijfsverzamelgebouwen

Hebt u een bedrijfsverzamelgebouw dan kunnen wij u helpen bij het aanleggen van een Netwerkinfrastructuur, een Internet Koppeling, uitwijk verbindingen, veilige wireless en netwerk segmentatie waarbij elke huurder zijn eigen netwerk heeft. Ook het eerlijk verdelen van de bandbreedte is een punt waar wij mee kunnen assisteren.

De netwerkinfrastructuur kunt u opnemen in uw huur als service inclusief alle onderhoud en ondersteuning bij calamiteiten voor een vast bedrag per maand voor alle huurders. 

Architectuur, Techniek & Constructie

B/Focused ICT Services levert ICT diensten en producten aan actitectuur, tecchniek en constructie bedrijven. Wij zijn dan misschien wel ICT nerds, maar dat betekent niet dat we niet het belang van software als Revit, AutoCAD en Matrix Kozijn snappen. Wij weten deze software in te richten voor deze branche en haar vraagstukken.

Midden & Klein Bedrijf

B/Focused ICT Services levert kritieke ICT Infrastructuur producten, diensten en ondersteuning aan veel midden & klein bedrijven. De meeste bedrijven van dit segment zijn volledig afhankeijk van hun digitale systemen maar beschikken niet over een eigen IT expert in huis. Wij vullen dat vraagstuk graag voor u in.

Tandarts & Gezondheidszorg

Met meer dan 15 jaar ervaring in deze sector kunnen onze medewerkers prima adviseren in de ICT behoeftes van tandartsen, orthodontisen, chirurgen, ziekenhuizen, fysio of chiropractie praktijken.

Financiële Diensten & Makelaardij

Weinig transacties bij moderene bedrijven zijn tegenwoordig mogelijk zonder een solide ict infrastructuur. Wij snappen wat er in dit segment gebeurt en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij hebben ervaring met verschillende software pakketten in deze markt zoals Real Estate, 

Industriële Omgevingen

Wij begrijpen de benodigdheden van moderne industriële omgevingen. Uw computer netwerk is verbonden met uw productie lijn en machines. Downtime legt u bedrijf en productie proces stil, wij kunnen ervoor zorgen dat dit risico geminimaliseerd wordt.

Nonprofit Organisaties

Wij hebben gewerkt en geleerd van diverse nonprofit organisaties. WIj bieden verschillende technologiscge oplossingen voor nonprofit organisaties om de technische basis te leveren waarmee zij kunnen floreren in hun verschillende missies.

Advocatuur

Wij leveren aan verschillende praktijken onze diensten en begrijpen wat er in deze sector belangrijk is. Een belangrijk voordeel is hier te behalen met onze vast-mobiel integraties waarmee we advocatuur en hun secretariaat uitstekend kunnen laten samenwerken en de winstgevendheid kunnen verhogen.

Voedsel Producenten

Van boeren tot eindproducten als drank en brood. Wij hebben veel ervaring met bakkers, boerderijen en de software en belangen die daar spelen op bepaalde tijdstippen.

ZZP'ers

Regelmatig krijgen we de vraag of we ook ZZP klanten helpen. Het antwoord is ja mits de opdrachtgever meegaat in onze basis security baseline en het afsluiten van een back-up. Wij zijn zelf 16 jaar geleden begonnen als ZZP'er en ook mogen profiteren van enkele trwouwe klanten in dit segment. Wij vergeten niet waar we vandaan komen en geen klant is voor ons te groot of te klein.