Op zoek?

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in de ICT en spreekt ons bedrijf je aan dan nodigen we je graag uit om je CV met een motiverende ondebouwing aan ons toe te sturen. Deze kun je richten aan work@b-focused.eu

Wij bieden:

Een inspirerende, moderne, flexibele en multi culturele werkomgeving waarbij we luisteren naar elkaar, respect hebben voor elkaar en elkaar verder helpen. Wij zetten ons daar zowel in de zakelijke als in de persoonlijke sfeer voor in. Uiteraard hebben we als ICT bedrijf legio aan ontwikkel mogelijkheden en krijg je daar van ons ruimte voor om je te ontwikkelen.

Wij begeleiden dat middels een persoonlijk ontwikkelplan en zo hebben we een duidelijke en transparant pad die voor iedereen duidelijk is. Daarnaast hebben we uitreraard markt conforme beloningen en onkostenvergoedingen, werken we op flexibele locaties en hebben we uitstekende mobiliteitsregelingen.

Wij werken met state of the art software en technologieen en proberen als bedrijf altijd voorop te lopen in de ontwikkeling daarvan.

 

Wij Vragen:

Mensen die houden van verschillende uitdagingen, die niet op zoek zijn naar een standaard kantoordag waarbij elke dag hetzelfde trucje wordt uitgevoerd. Mensen die zichzelf uit willen dagen en beter willen worden en zich daarvoor willen inzetten. Daar krijg je zakelijk de ruimte voor maar zul je ook een deel prive tijd in moeten investeren. Het gaat immers niet alleen om onze maar ook om je eigen ontwikkeling. En hoewel we hopen op een langdurige samenwerking hebben we al veel mensen mogen opleiden die daarna een volgende stap hebben kunnen zetten binnen of buiten ons bedrijf. Iets waar we heel erg trots op zijn.

Waar we flexibele uren bieden vragen we ook soms van jou deze felxibiliteit. Uiteraard vinden de meeste werkzaamheden plaats tijdens onze operationele openingstijden maar in het geval van calamiteiten of projecten soms ook daarbuiten. Dit kunnen we niet altijd voorspellen maar om een optimale dienstverlening aan te bieden vraagt dat wel soms aanpassingsvermogen van ons team. Ons team doet dat, heeft wat voor elkaar over, binnen en buiten werkuren en dat vragen we ook aan jou mocht je je willen aansluiten bij ons superteam!

Je moet communicatief en georganiseerd zijn, je krijgt veel vrijheid bij ons maar moet daar ook mee om kunnen gaan, je eigen afspraken maken, deze nakomen en bewaken en natuurlijk vragen we inzet als je voor ons aan het werk bent. Geen gekke dingen die we vragen maar waarschijnlijk krijg je bij ons net wat meer vrijheid daarin dan bij andere bedrijven. Iets wat heel erg gewaardeerd wordt door onze bestaande medewerkers maar waar we ook van hebben gezien dat niet iedereen dat aan kan. Ben jij op zoek naar een gespreid bedje waarbij je elke dag dezelfde handelingen moet uitvoeren en alles voor je wordt voorgekauwd, dan kun je beter niet bij ons komen werken...

Wil jij je echter inzetten, ontwikkelen, inspireren en werken aan de laatste ontwikkelingen in de Managed ICT Services, ICT projecten en Cloud Technologie? Heb je geen 9-5 mentaliteit ben je socilaal en communciatief dan komen we zeker graag met jou in contact!