BREAK-FIX BEHEER DOOR B/FOCUSED WAT BETEKENT DAT EIGENLIJK?
Verdediging tegen Digitale Bedreigingen
Uw systemen beveiligen met een Virusscanner

We rusten al uw systemen uit met goede anti virus software. Dit is een minimale verdediging tegen digitale bedreigingen. Alle systemen worden proactief geupdate en voorzien van de laatste virus definities voor goede herkenning van Virussen en Malware.

Scannen op Encrytie Processen

Veel gehoord de het kapen van bestanden en daar losgeld voor vragen. Wij scannen actief op deze encryptie processen en kunnen een systeem snel isoleren wanneer dit niet menselijk gedrag plaats vindt op door ons geminorde systemen;

Geforceede Installatie van Beveiliging Updates

Beveiliging updates of bekende lekken kunnen we snel oplossen of detecteren waar onze klanten risico lopen. Wij volgen actief het nieuws hiervoor en kunnen met speciale filters snel zoeken op risico volle software die actief is bij onze klanten.

Versleuteling van uw Data

Indien het hardwarematig mogelijk is versleutelen we uw harddisk data zodat bij verlief of diefstal van een gegevensdrager nooit data in handen van derden kan belanden. Onstelutelen gaat alleen middels een digitale sleutel welke wij automatisch voor u exporteren en bewaken.

Scannen op Malware met AI Statistieken

In onze tooling hebben we een geavanceerde data analyse tool geimplementeerd welke over een langere periode data over het gebruik van uw systeem verzamelt. Bij afwijkigen op normaal gebruik krijgen wij meldingen hiervan die eventueel kunnne duiden op digitale criminaliteit. Omdat we nu kijken naar data statistieken en niet meer naar virus definities kunnen we onze reactietijd verhogen omdat we niet meer afhankelijk zijn van de laatste updates van virusscanners maar meteen live kunnen reageren op afwijkingen.

Periodieke Mailingenom uw systemen beter te gebruiken

Wij voorzien u en uw personeel ban periodieke mailingen met tips en trucs om uw systemen beter te gebruiken en digitale criminaliteit beter te herkennen.

Dagelijks Update Beheer door onze systeembeheer afdeling

Automatische & Geforceerde uitrol van Security Updates voor Windows & Office;
Updates worden getest door ons eigen bedrijf voordat wij deze bij uw bedrijf uitrollen;
Reguliere updates plannen we in batches zodat u niet elke dag update installaties krijgt;
Automatische escalatie naar onze Servicedesk voor systemen die niet updaten;
Zowel Mac OS als Windows Besturingssystemen;
Software als Acrobat reader, chrome, etc wordt ook geupdate;
Aangepaste update schema's afgestemd op uw werk tijden;
Uitgebreide rapportage van ons update management;

Centraal beheer met de B/Focused Software Agent

Op alle door ons beheerde apparatuur installeren wij de B/Focused Software Agent. Hiermee kunnen we zaken aansturen op uw apparatuur, snel en veilig uw schermen overnemen en faciliteren we allerlei zaken zoals proactief beheer, virusscanners, beveiliging en andere zaken uitgelegd op deze pagina.

Dit onderdeel is volgens ons van essentieel belang en maakt onderdeel uit van onze security baseline voor een goede en veilige ICT Infrastructuur voor uw bedrijf.

Proactief monitoring van uw omgeving:
Security Monitoring

Via onze software kijken wij live mee naar uw actuele beveiligingsstatus en kunnen we snel escaleren als er afwijkende zaken gebeuren zoals veel virus meldingen op een korte termijn, of een digitale inbraakporging in uw omgeving.

Hardware Monitoring

Ook kunnen we de status van uw hardarwa in de gaten houden en soms voorspellen wanneer onderdelen zoals een harde schijf aan vervanging toe zijn. Waarmee we storingen kunnen oplossen nog voor u in de gaten hebt dat er een probleem is.

Performance Monitoring

Wanneer uw systemen over langere perioden te langzaam zijn kunnen we dit automatisch escaleren. Het kan zijn dat er een proces vast hangt of misschien is uw apparatuur te oud en aan vervanging toe omdat ze te langzaam is voor de zaken die u gebruikt;

VOEG ALTIJD EEN BACKUP TOE AAN UW ICT INFRASTRUCTUUR

Hoe goed we uw omgeving digitaal ook beveiligen er is altijd een risico. Online is er een soort digitale oorlogsvoering gaande tussen mensen die beveiliging software maken en criminelen die daar weer gaten in proberen te vinden. Bij een nieuw virus zijn we allemaal enkele uren onbeschermd tot er voor deze nieuwe software weer een nieuwe virus definitie wordt uitgegeven.

Een goede externe backup is daarbij uw levernsader zodat u in het geval van digitale criminaliteit altijd een weg terug hebt naar uw data van maximaal 24 uur oud;

Beheer en Monitoring van uw systemen uitbesteden?

Periodieke Herstarts, daarom is dat belangrijk:

Voor Werkplekken

Gebruikers met laptop's maar ook vaste computers zien we steeds meer gebruik maken van slaapstand. Hierbij wordt veelal de aan/uit knop of het deksel van de laptop dicht geklapt waarna het systeem in een slaapstand gaat. Hierbij worden alle in het werkgeheugen actieve programma's naar een bestand op de harde schijf geschreven die bij het opnieuw aanzetten dan weer geladen worden. Ideaal, snelle starttijden en je hoeft niet alle programma's opnieuw te starten....

Echter als je fouten in het geheugen hebt worden deze ook naar dat tijdelijke bestand gekopieerd en bij het opnieuw aanzetten ook weer terug in geladen. Daarom is het belangrijk periodiek toch een keer het systeem volledig te herstarten. Hetgeen wij regelen met onze monitoring software of bij het installeren van updates op de systemen

Voor Servers

Servers zijn bedacht om altijd aan te staan zonder dat deze uitgezet worden. Toch heeft ook een server periodiek een herstart nodig. Ook hier lopen soms processen vast of maakt bepaalde software gebruikt geheugen niet goed vrij waardoor dit geblokkeerd wordt voor andere programmatuur.

Ook na het installeren van update is een herstart van de server noodzakelijk om de nieuw software te activeren.

Dit periodiek beheer en het herstarten van uw servers op tijdstippen die u passen nemen wij voor u uit handen. Wij herstarten de systemen op afgesproken onderhoudstijden, waarbij we natuurlijk kijken naar tijdstippen of dagen buiten uw productie uren.

Geen verassingen in uw maandelijkse factuur? Sluit dan een All you can ICT abonnement af voor alle producten in deze pagina plus dienstverlening tegen een vast tarief per maand per onderdeel van uw ICT Infrastructuur.