Fusie met CEC Computers en samen een nieuw kantoor betrokken in Elsloo

Fusie met CEC Computers en samen een nieuw kantoor betrokken in Elsloo

Terug

Piet Janssen wil als 66 jarige langzaam aan zijn pensioen gaan denken maar eerst nog een avontuur beleven. We beslissen per 1 januari 2024 te fuseren waarbij de naam B/Focused Managed ICT Services de nieuwe bedrijfsnaam wordt en het klanten- en personeelsbestand van CEC computers bijgevoegd wordt bij B/Focused.

We hebben een mooi nieuw kantoor en gaan verder met een team van inmiddels 12 personen. Ons gezamenlijke klantenbestand overstijgt inmiddels ruim de 300 zakelijke klanten.

We gaan een transitie in van een kleinere onderneming naar iets groters en om dit voor te bereiden wordt gestart met ISO27001 certificering en een verdere professionalisering van dienstverlening waarbij we sterk kijken naar het toepassen van AI technologie in onze Managed Services dienstverlening. We zijn ervan overtuigd dat dit de toekomst is waarmee we op de lange termijn betere en betaalbare managed services dienstverlening kunnen leveren.

Doordat ons team inmiddels zo groot is en we alle fucnties dubbel hebben uitgevoerd is het ook veel makkelijker de groei in te zetten. Daarbij is het fijn om weer een sparringspartner te hebben met veel ervaring.