B-Focused als Dienstverlener in combinatie met uw ISO Certificering

Bent u ISO gecertificeerd en hebt u voor uw ISO Audit bepaalde gegevens nodig dan proberen wij op deze pagina die zoveel mogelijk voor u samen te vatten, tips en trucs te geven en achtergrond informatie te geven om u als onze gewaardeeerde opdrachtgever beter inzicht te geven.

Als B/Focused hebben we in 2022 ook de ISO 27001 certificering  op het programma staan vanwege ons overkoepelende samenwerkingsorgaan MSP United zijn we momenteel met verschillende concollega's in het land aan het werken aan deze certificering.

ISO 27001 gaat over informatie beveiliging. Informatie Beveiliging staat bij ons al jaren bovenaan ons prioriteiten lijstje en is onze levernsader. Wij hebben toegang tot veel verschillende bedrijven, bewaren data en wachtwoorden voor onze klanten en die informatie is natuurlijklijk ontzettend waardevol waardoor wij ook een gewild target zijn voor digitale criminelen.

Waar alle software die wij gebruiken al gecertificeerd is voor ISO 27001 en wij procesmatig al heel ver zijn met de processen zoals die door ISO vereist worden gaan we dit jaar de laatste stap nemen om ook daadwerkelijk de certificering te realiseren samen met enkele landelijke partners waar wij samenwerken om onze processen en diensten nog beter te professionaliseren.

 

Kijk op uw maandfactuur welke diensten u van ons afneemt, onderstaand leggen wij uit hoe we die diensten toepassen en welke informatie u kunt gebruiken voor uw ISO Certificering.
BACKUP & DISASTER RECOVERY