045 303 023 2

VERBETER DE BEVEILIGING BINNEN UW BEDRIJF MET CENTRAAL WACHTWOORD BEHEER

 • Beveilig uw wachtwoorden met militaire graad encryptie;
 • Wachtwoorden indelen in mappen om wachtwoorden te catagoriseren;
 • Automatische generatie van audits en rapportage om te helpen met traceren en compliance;
 • Gebruikers hebben snel en makkelijk toegang tot wachtwoorden via apps op iOS & Android;
 • Browser extensies voor Google Chrome, Edge & Firefox browsers;
 • Automatisch wachtwoorden opslaan op het moment dat u ze ingeeft;
 • Niet meer nodig om tientallen wachtwoorden te onthouden;
 • Centraal systeem voor zowel bedrijfs als persoonlijke wachtwoorden;
 • Ervaar het gemak van een klik website logins;
 • Genereer snel & automatisch nieuwe wachtwoorden;
 • Automatisch invullen van wachtwoorden;
 • Sneller inloggen op websites en applicaties;
 • Helpt u regelmatig sterke wachtwoorden te genereren om hackers te dwarsbomen;
 • Makkelijk toegang blokkeren als medewerkers het bedrijf verlaten;

Met wachtwoord beheer software bieden we een makkelijke, veilige en centrale oplossing om wachtwoorden te beheren en delen binnen uw bedrijf, per medewerker wordt zowel een persoonljke als een centrale password vault aangemaakt.

We kunnen groepen inrichten om alleen afdelingen of personen tot een bepaalde groep wachtwoorden toegang te geven en wanneer iemand uit dienst gaat is er rapportage om snel helder te krijgen welke wachtwoorden de vertrekkende medewerker heeft ingezien.

Ook kan er snel automatisch gegenereerde hexadecimale wachtwoorden ingezet worden die zelfs als we ze secondenlang aan iemand laten zien niet te onthouden zijn voor een normaal mens. De handige toolbar die integreert met alle bekende browsers logt u medewerkers volledig automatisch in op websites en applicaties. 

De wachtwoordbeheer oplossing van B/Focused heeft ons ontzettend veel gemak bezorgt. Waar we voorheen vaak wachtwoorden moesten resetten hebben we nu voor al onze medewerkers een centrale plek waar we makkelijk wachtwoorden kunnen ophalen en bijwerken zodat die voor het hele bedrijf altijd beschikbaar en actueel zijn.

Tim Jaspers
ICT verantwoordelijke Limpens Transport

CASE STUDY: B/FOCUSED ICT SERVICES & WACHTWOORDEN

Als tech bedrijf beheren wij duizenden wachtwoorden voor onze klanten die we structureel documenteerden ons CRM systeem maar we beschikten eigenlijk niet over goede tooling om dit proces te optimaliseren. Door de groei van ons bedrijf en daaraan gekoppelde groei van wachtwoorden hadden we steeds meer moeite wachtwoorden goed bij te houden en er snel over te beschikken wanneer we deze nodig hadden.

We wisten niet welk personeel welke wachtwoorden had bekeken en deden daarom bij personeel wisselingen preventief voor al onze klanten alle bij ons bekende wachtwoorden aanpassen, een klusje van inmiddels enkele dagen werk.

Uiteraard hadden we onze centrale documentatie maar elke medewerker maakte ook gebruik van eigen paswword tooling die zei zelf prettig vonden zoals de diensten van Google, Apple of LastPass om maar enkele voorbeelden te noemen. Dat zorgde weer voor decentrale opslag van wachtwoorden waardoor iedereen wachtwoorden van leveranciers individueel bij moest houden. Het was enigzins werkbaar maar koste veel extra tijd door het niet effectief centraal opslaan van wachtwoorden. Als een medewerker een wachtwoord veranderd moest dat bij iedereen weer individueel worden bijgewerkt. Daarnaast konden we geen rechten instellen op welk personeel welke wachtwoorden mocht inzien. Wachtwoorden voor bijvoorbeeld de Salaris Administratie konden we niet in de centrale documentatie bijhouden omdat we natuurlijk niet willen dat de loonadministratie open ligt voor alle medewerkers.

DE OPLOSSING:

Het gebruik van de wachwtoord software scheelt ons zoveel tijd, we genereren automatisch onmogelijk te onthouden wachtwoorden en kunnen ons automatisch daarmee laten inloggen bij websites en applicaties. Bij vertrek van een medewerker hoeven we op basis van een raport alleen nog maar de wachtwoorden aan te passen die de medewerker heeft ingezien. Ook kunnen we bepaalde medewerkers toegang geven tot wachtwoorden van bepaalde klanten of wachtwoorden groepen. Met de app hebben we overal eenvoudig toegang tot onze wachtwoorden. Binnen een paar seconden na het aanmaken/wijzigen van een login hebben alle medewerkers die toegang hebben tot dat wachtwoord de nieuwe gegevens.

Deze software is gecertificeerd conform de ISO 27001 certificering, de standaard voor informatiebeveiliging.

Deze internationale norm is van toepassing op alle typen organisaties (bijvoorbeeld commerciële ondernemingen, overheidsinstanties, non-profitorganisaties). De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico’s voor de organisatie.

Als ICT bedrijf is uw data in onze handen letterlijk goud waard. Als onze wachtwoorden of data op straat komen te liggen is onze reputatie onherstelbaar als ICT dienstverlener verwoest waarom we veel tijd en geld besteden aan het beveiligen van uw data. Onder andere door het inzetten van de software beschreven op deze pagina, het monitoren en auditen van onze logging en het speuren op afwijkingen daarin.

Meer weten over dit onderwerp? Sluit een keer aan bij een van onze gratis security lunches waarbij we u bijpraten over alles wat er speelt op dit gebied en u tips geven voor een veiligere omgeving binnen uw bedrijf!