045 303 023 2
Wachtmuziek en aangepaste teksten voor uw VoIP Centrale

Wachtmuziek

WACHTMUZIEK VOOR UW VOIP CENTRALE

In principe is welk audiobestand te converteren naar wachtmuziek, u kunt dit laten maken of rechtenvrij downloaden. Ook is het mogelijk om voor relaties die in de wacht staan bijvoorbeeld nog een reclameboodschap te laten horen.

Rechtenvrije muziek kunt u downloaden via de volgende pagina's:

Wilt u dat wij uw telefooncentrale voor uw aanpassen met een nieuwe wachtmuziek, eventueel verder aangepast met een reclameboodschap? Kies dan eerst een deuntje uit en geef deze aan ons door met een eventueel gecustomizeerde tekst opgemomen in de wachtmuziek van uw keuze. Wij passen dit graag voor u aan!

Teksten Inspreken op uw centrale:

Wilt u berichten laten inspreken op uw telefooncentrale door professionele stemartiesten? Dat kunnen wij uiteraard voor uw regelen. Luister onderstaande stemmen af en laat ons weten door welke stemartiest wij het bericht voor u moeten laten inspreken en wij maken dit graag voor u in orde. Uiteraard zorgen wij dat alle boodschappen op de juiste manier in uw VoIp centrale worden geintegreerd met de juiste instellingen en eventuele doorschakelingen!

Voice Over's
Vrouwelijke Voice-Over 1
Vrouwelijke Voice-Over 2
Mannelijke Voice-Over 1

Wachtmuziek of een (customized) tekst inspreken?

ZELF TEKSTEN INSPREKEN

Uiteraard kunt u ook zelf u teksten inspreken, hievoor kunt u bellen met onze voicemail dropbox op 045 303 02 39. Uw voicemail komt dan automatisch op onze Servicedesk binnen. Wij passen het tekstbericht voor plaatsing altijd nog aan door ruis te verwijderen en het audio bestand netjes af te snijden zodat er geen onnodige stiltes vallen.

Welke teksten zou ik kunnen inspreken in mijn centrale?

 • Welkomstboodschap

  Allereerst heeft u centrale natuurlijk een welkomst boodschap. Die kun je standaard houden zoals "Welkom bij B/Focused" of een beetje leuker: "Welkom bij B/Focused, fijn dat je belt we gaan snel een beschikbare medewerker aan je koppelen!"

  U kunt zelf nadenken welke stijl het beste bij u bedrijf en dienstverlening past.

 • Gesloten Melding

  Standaard adviseren we een gesloten boodschap, in deze boodschap vermeld je dat je bedrijf gesloten is, wat de openingstijden zijn van je bedrijf, dat ze misschien ook een mail kunnen sturen.

  In deze boodschap kan ook een voicmail mogelijkheid (bijv. druk op 9 om een bericht achter te laten) of een piket mogelijkheid (Druk op 8 om met een piket medewerker verbonden te worden) worden opgenomen.

 • Heeft u bedrijf bouwvak?

  Spreek dan een bouwvak boodschap in, deze kunt u dan elk jaar (her)gebruiken. Voor de meeste mensnen is het wel duidelijk wat en wanneer de bouwvak is en anders is dat snel terug te vinden online.

 • Zon en Feestdagen Bericht

  Maak een algemeen bericht welke u kunt (her)gebruiken op zon en feestdagen. Deze kunnen wij dan automatisch laten afsprelen op alle vaste en variabele feestdagen zoals Nieuwjaarsdag, 2e kerstdag, etc. 

  De feestdagplanning is natuurlijk wel variabel en ons telefonieplatform kan wel terugkerende dagen inplannen zoals 1 januari maar niet de variabele dagen, daarom doen we voor de meeste van onze klanten jaarlijks de feestdagplanning in de centrale zetten, u kunt dit eenvoudig aan ons uitbesteden via onderstaande knop.

 • Niemand neemt op bericht

  Het kan natuurlijk een keer opkomen dat niemand kan opnemen, daarvoor zou u ook een aangepast bericht kunnen instellen, bijvoorbeeld als iemand 2 minuten in de wacht zit dat het gesprek naar een voicemail wordt doorgelinkt bijvoorbeeld:

  • "Op dit moment hebben wij geen beschikbare medewerkers voor u, spreek een bericht in en we bellen u zo snel mogelijk terug."
 • Wat doe ik als ik aangepaste vakanties of openingstijden heb?

  U kunt dat altijd aan ons doorgeven, het handigste en snelste is dan zelf een bericht in te spreken via onze voicemail dropbox, wij passen de tekst en openingstijden dan handmatig aan voor de aangepaste vakantieperiode.

Pas onze vakantie en vrije dagenplanning elk jaar voor mijn bedrijf aan: