Toeslagen

Het kan in sommige gevallen noodzakelijk zijn om een keer een nacht of weekend door te trekken in een noodsituatie na een brand, om u infrastructuur weer zo snel mogelijk online te krijgen. In deze gevallen hanteren wij een toeslag op onze geldende tarieven, tenzij je daarvoor al een SLA hebt afgesproken. Heb jij geen SLA dan worden onze tarieven verhoogd met onderstaande percentages:

  • Maandag t/m vrijdag van 06:00 – 08:00 en van 18:00 tot 23:00 Toeslagpercentage van 50%
  • Zaterdag van 08:00 -17:00 toeslagpercentage van 50%
  • Zondag van 08:00-17:00 toeslagpercentage van 100%
  • Buiten deze tijden en op erkende feestdagen toeslagpercentage van 200%
Voorwaarden op onze sla's

Voorwaarden zijn natuurlijk niet leuk, echter willen we het zo transparant mogelijk houden. Op deze pagina bieden wij SLA’s aan voor onze dienstverlening.

Echter sommige diensten of producten die wij aanbieden gelden naast onze eigen vastgelegde SLA’s, ook SLA’s van externe leveranciers, deze SLA’s moeten wij altijd over onze eigen SLA heen leggen zo hebben we te maken met:

  • Service Level Agreements die onze klanten met hun eigen (software)leveranciers hebben afgesproken;
  • Service Level Agreements die ons worden opgelegd door onze leveranciers van diensten en producten zoals hosting, verbindingen en VoIP centrales.

De SLA’s van onze leveranciers worden apart vastgelegd in het hoofdstuk SLA overzicht, Leveranciers B/Focused ICT Services.

Het kan zo zijn dat jij bij ons een SLA hebt afgesloten voor een bepaalde responstijd, maar als de storing bij jouw software leverancier ligt, om maar een voorbeeld te noemen en wij kunnen die niet bereiken binnen onze eigen SLA ligt dat uiteraard buiten onze macht en zult je zelf andere afspraken moeten maken met de betreffende leverancier.