045 303 023 2
Ransomeware een toenemende bedreiging..

In 2021 wordt verwacht dat ransomeware aanvallen $20 miliard aan schade veroorzaken, dat is 57 keer hoger dan 2015. Gemiddeld duurt het 287 dagen voor een bedrijf om te herstellen van een aanval. Het gemiddelde losgeld wat geeisd wordt tijdens een aanval is ongeveer $5600. Wat erger is, is dat de downtime & reputatieschade gerelateerd aan de aanval 50 x meer schade kan veroorzaken dan het losgeld zelf.

Er zijn talloze middelen die u kunt inzetten om uw bedrijf te beschermen tegen digitale bedreigingen. De inzet van Remote Management & Monitoring tooling door bedrijven als het onze spelen daar een balangrijke rol in. Met Remote Management & Monitoring software voorkomen we downtime en beschermen we bedrijven tegen digitale bedreigingen door het inzetten van real time monitoring en patchen van door ons beheerde apparatuur tegen bekende kwetsbaarheden.

Ransomeware Detectie

VOORDELEN VAN RANSOMEWARE DETECTION VOOR U ALS KLANT:
Directe notificatie bij Ransomeware Detecties

In plaats van wachten tot een gebruiker meld dat er een infectie is stellen wij onze techneuten maar ook u als klant automatisch op de hoogte van een detectie. Dit gaat volledig automatisch door integratie van onze monitoring en ticket systemen.

Voorkomen van de verspreiding van Ransomeware door Netwerk Isolatie

Zodra een ransomeware gedetecteerd is in uw netwerk zullen onze systemen proberen het ransomewareproces te stoppen en wordt het betreffende apparaat geisoleerd van uw netwerk maar niet van onze beheerstooling, zo kunnen wij op afstand het probleem veilig voor u oplossen. 

Herstellen met B/Focused Backup Oplossingen

Wij adviseren altijd het gebruik van een backup oplossing bovenop digitale beveiliging maatregelen. Met een (meer)dagelijkse backup hebben we altijd de zekerheid dat we kunnen herstellen van elke calamiteit. Dit moet voor elk bedrijf eigenlijk de eerste beveiligingsmaatregel zijn!

Verminder het risico op Ransomeware

B/Focused ICT services maakt gebruik van een uitgebreid beveiligd cloud platform waarmee we op afstand al uw ICT apparatuur kunnen monitoren, beheren en ondersteunen. In onze Remote Management en Monitoring (RMM) software kunnen we een extra laag van beveiliging creeren met RMM Ransomeware Detection. Wij monitoren daarbij actief op de aanwezigheid van crupto-ransomware bij klanten die onze proactieve beheersclient afnemen. DIt gebeurd middels gedrasanalyse van bestanden en een alarmering als een apparaat is geinfecteerd. Zodra een besmetting is gedetecteerd proberen onze systemen het ransomeware proces te stoppen en wordt het betreffende apparaat geisoleerd waarmee de verspreding van de ransomware gestopt wordt. 

RANSOMWARE DETECTIE IN RMM

Gebruik maken van onze RMM en Ransomeware Detectie Mogelijkheden?