045 303 023 2
Dit kunnen we voor uw betekenen:
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar;

voor echte noodgevallen zoals een grote brand, hack, waterschade of inbraak in uw bedirjfspand. Laat ons zo snel mogelijk iets weten ook al is dat midden in de nacht zodat wij al kunnen beginnen met het herstelproces.

Ervaring in ramp recovery

In het 16 jarige bestaan van ons bedrijf hebben wij al met veel ramp scenario's te maken gehad bij bedrijven. Hacks, Brand, Explosies, Waterschades, Diefstallen of defecte media waar geen back-up van is... We hebben het allemaal al eens meegemaakt..

Maak gebruik van onze kennis hierin...

Opschalen & Actie

Wij maken onze agenda leeg en zetten al onze beschikbare medewerkers in om uw bedrijf weer zo snel mogelijk operationeel te krijgen. Binnen een uur kunnen wij noodwerkplekken bieden en binnen enkele uren kunenn wij over nieuwe hardware beschikken voor herinruchting van uw omgeving.

Hebt u te maken met een ramp en ondersteuning nodig of vragen over een herstel proces?

Bij deze brand om 06:00 s'morgens hadden we om 11:00 de eerste medewerkers weer aan het werk;

Voor nieuwe klanten:

1 a 2 keer per jaar worden wij benaderd door nieuwe klanten voor Disaster Recovery. Vaak bent u er dan achter gekomen dat uw bestaande ICT partner de zaken niet goed in orde heeft, er geen goede backup is of ze in het geval van calamiteiten niet adequaat reageren op uw disaster recovery vraagstuk.

Wij kunnen een  verschil maken, leg zo snel mogelijk telefonisch contact!

Wij kunnen helpen maar geen wonderen verrichten.... Hebt u geen back-up dan kunnen wij die ook niet tevoorschijn toveren maar we kunnen u wel helpen met andere mogelijkheden... Neem contact op, leg uw case uit, uw bestaande partner hoeft dat niet direct te weten, wij hebben in het verleden al diverse keren met deze situaties te maken gehad en kunnen in bepaalde cases wel degelijjk een verschil maken of in elk geval zorgen dat u nooit meer in deze situatie terecht komt...

Voor bestaande klanten:

Sporadisch worden wij benaderd door klanten voor Disaster Recovery. In dat geval heeft er zich een ramp afgespeelt binenn uw bedrijf zoals een brand waarbij het kantoorpand of data verloren is gegaan, data verlies door digitale criminialieteit of een waterschade waarbij apparatuur en data verloren is gegaan.

In alle ramp scenario's is het belangrijk dat u ons zo snel mogelijk op de hoogte stelt!

Wij kunnen dan al beginnen met het herstellen van een back-up, het inrichten en regelen van nood en/of nieuwe apparatuur. Tijdelijke kantoorruimte voor u aanbieden. Tijd speelt daarbij geen thema. Als het moet werken we de nacht, of een weekend door om uw omgeving zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen.

We hebben ervaring hierin, beschikken over noodapparatuur op de plank en kunnen zeer snel en fexibel opschalen en schakelen in noodsituaties... 

Veel gestelde vragen over disaster recovery:

  • Is backup hetzelfde als disaster recovery?

    Nee, een goede backup maakt wel deel uit van een disaster recovery (ramp herstel). Maar ramp herstel bij calamiteiten is het hele proces om uw infrastructuur zo snel mogelijk weer online te krijgen. In veel gevallen hebt u bij een rampherstel ook nieuwe hardware of zelfs tijdelijke kantoorruimte nodig. Dat heeft niets met backup te maken.

    Grotere bedrijven hebben dat vast liggen in een plan, wij hebben daar voor onze MKB klanten een draaiboek voor liggen omdat daar geen budget voor dit soort plannen is en de kans dat zoiets gebeurt ook niet heel groot is.

  • Ik ben mijn encryptiesleutel van mijn backup kwijt, kan die achterhaald worden?

    Helaas niet nee. Versleutelingen op back-up zijn zo goed dat uw back-up als verloren beschouwd moet worden. Daarom adviseren wij ook altijd uw encryptiesleutel minimaal op twee plekken in een (digitale) kluis te leggen.