045 303 023 2

BRENG HET TECHNISCH BEHEER VAN UW DOMEINNAMEN ONDER BIJ B/FOCUSED MET DE VOLGENDE VOORDELEN:

In het geval van calamiteiten scheelt dat kostbare oplostijd omdat we niet hoeven te schakelen met derde partijen;
Automatishe verlenging van uw domeinnamen ook als u een keer vergeet op tijd te betalen of even niet bereikbaar bent;
Razendsnelle Registratie! Met de juiste administratieve instellingen, u de eigenaar wij de technische beheerder;
Scherpe prijzen, per maand of per jaar gefactureerd. Geen lange jaar contracten, duidelijke facturatie en communicatie;

BRENG UW HOSTING DAARENTEGEN ONDER BIJ UW WEBSITE PARTNER MET DE VOLGENDE VOORDELEN:

Uw website bouwer kan veel beter beheer en onderhoud uitvoeren op hun eigen hosting platform dan wanneer dat bij een andere partij is ondergebracht;
In het geval van problemen heeft uw website alles in eigen beheer en kan hij niet wijzen naar andere partijen als oorzaak van eventuele problemen;
Uw  website bouwer heeft veel meer expertise over de gebruikte software dan ons. Onze sterke punten zijn infrastructuur en eerlijk advies.
Wij werken graag samen met uw bestaande website partner. Als u die niet heeft adviseren wij onze vaste partner MediaZo en brengen u graag in contact.

Domeinnaam registreren?

Veel gestelde vragen over domeinregistratie

 • Wie is eigendom van een domeinnaam?

  Dit kunt u nakijken bij de registrar voor een bepaalde domeinextensie. Elke domeinnaam heeft zijn eigen authoriteit die dit beheerd en waar u dit kunt opvragen:

 • Mijn domeinnaam is in Quarantaine wat kan ik doen?

  Dit kan bij domeinnamen in ons beheer in elk geval niet gebeuren dus het eerste advies zou zijn breng de domeinnamen onder bij een professioneel bedrijf en geen budget online bedrijven.

  Als een domeinnaam in quarantaine staat komt dat in de meeste gevallen omdat u de factuur niet betaald heeft. Soms registereren mensen hun domeinnaam op een prive e-mail adres welke ze na het oprichten van hun eigen domeinnaam niet meer lezen. Zorg er dus ook voor dat de administratieve contact gegevens van uw domeinregistratie in orde zijn, iets waar wij als bedrijf ook heel serieus heen kijken.

  U kunt de domeinnaam nog uit quarantaine laten halen maar de bestaande technisch beheerder zal daar extra kosten voor in rekening brengen. Wij kunnen u daar ook bij helpen en zorgen dat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren. Neem daarvoor contact op met onze servicedesk en we helpen u met dit proces;

 • Mijn domeinnaam is al bezet wat kan ik doen?

  Het kan zijn dat de domeinnaam die u graag wilt hebben al bezet is. Als er een bestaande website achter zit is de kans klein dat u de domeinnaam kunt overnemen. Er is ook een levendige handel in domeinnamen gaande en er zijn zelf mensen die hier hun werk van maken.

  Wanneer de domeinnaam in eigendom van een handelaar is kunt u een bod uitbrengen om de domeinnaam te kopen. De prijs van een domeinnaam kan uiteenlopen van enkele honderden euro's tot gigantische bedragen van meer dan 100.000 €.

 • Wat is het verschil tussen een domeinregistratie en hosting?

  Met een domeinregistratie wordt alleen een naam geregistreerd en staan er nergens bestanden, een website of een applicatie op een externe server. Als u gaat hosten wordt dus iets op een server geplaatst, waar dat bij een domeinregistratie met een makkelijke naam kan verwijzen naar een hosting oplossing.

 • Wat is hosting?

  Met hosting wordt bedoeld dat we een server of applicatie op een infrastructuur in een datacenter (ofwel de cloud) plaatsen. Dat kan een website, uw eigen server of een applicatie zijn.

 • Wat is een domeinregistratie?

  Domeinregistraties zijn de namen die u online kunt registreren voor uw bedrijf zoals uwbedrijfsnaam.nl of uwproduct.nl; Veel bedrijven hebben tegenwoordig meerdere domeinregistraties die naar dezelfde websites kunnen verwijzen; Wijzelf hebben zo b-focused.eu, b-focused.nl en b-focused.be geregistreerd. Omdat we in Nederland en Belgie actief zijn hebben we gekozen om de .eu domeinnaam primair te maken en de .nl en .be domeinnamen door te linken aan de website www.b-focused.eu.